Întâlnire publică pe teme de mediu în 10 august 2011 la Primăria Municpiului Satu Mare
Comunicat de presa   |  2011. 08. 08., 18.25

APM Satu Mare organizează începând cu luna martie, la sediile primăriilor urbane de pe raza judeţeului Satu Mare, întâlniri publice pe probleme de mediu cu cetăţenii pentru a veni în sprijinul acestora privind consultarea, informarea pe această temă.

 

În luna iulie 2011 întâlnirile publice, se vor desfăşura la orele propuse de către primării şi cetăţeni, iar dialogul cu cetăţenii se va axa pe tematica stabilită de comun acord cu primăriile, şi anume: Colectarea selectivă a deşeurilor.

 

Astfel, întâlnirile publice cu cetăţenii din luna august se vor desfăşura în data de 10.08.2011, începând cu ora 13.00, la Primăria Municipiului Carei în sala mică a Consiliului Local,  şi la Primăria Oraşului Tăşnad începând cu ora 15.00 în sala de şedinţe.

 

Cu ocazia dezbaterilor publice, în cazul în care participarea publicului nu va fi numeroasă se vor realiza sondaje de opinie  în rândul cetăţenilor,  pe baza chestionarelor realizate de APM Satu Mare,  cu privire la problemele de mediu cu care cetăţenii se confruntă.

  
© 2010. Szatmarinfo. Minden jog fenntartva.