Let’s do it Romania peste3zile!
Comunicat de presa   |  2012. 05. 09., 16.06

Echipa "Let's Do It, Romania!" SatuMare  invita satmarenii la mobilizare sociala pe 12 mai.

Let’s do it Romania peste3zile!

Zonele de curatenie disponibile inca pentru curatenie sunt: Lazuri, Petea, Odoreu-Martinesti, Vetis-Oar- Boghis, Amati-Ruseni, Madaras, Padurea Nucilor.

 

Cei care doresc sa i si aloce zonele pentru data de 12 mai sunt rugati sa contacteze organizatorii in aceste zile sau sa vina direct pe platou in P-ta 25 octombrie pentru a fi repartizatintr-o echipa. Se recomanda ca participantii care detin mijloace de transport personal sa le utilizeze in ziua respectiva.

 

Echipa organizatoarea pus  la dispozitie transport pentru elevi si cadre didactice si nu numai , pentru zonele inca disponibile , cele mai apropiate de localitatea Satu Mare.

 

Institutiile de Invatamant sunt rugate sa se inscrie pana vineri la ora 18.00 pentru zonele mentionate mai sus, pentru o buna organizare in ceea ce priveste plecarea pe teren a voluntarilor.

 

 

Participantii vor fi condusi de catre voluntarii coordonatori catre mijloacele de transport asigurate de firmelece au sponsorizat aceasta campanie.

 

Programul Zilei de Curatenie din 12 mai :

 

Punct de inregistrare:Platou P-ta 25 octombrie 2012.

 

- ora 7.00-8.00-Inregistrare voluntari ( participanti care nu au echipa, materiale, si mijloc de transport)

 

- ora 9.00-Voluntarii ajung pe teren si incep curatenia.

 

- ora 15.00- Se incheie curatenia si voluntarii se intorc pe platou

 

Materiale (saci, manusi ,autocolante ) sunt asigurate de organizatori.

 

Grupurile de voluntari (independenti) care doresc sa se inscrie la actiune si nu au echipa se pot inregistra dimineata pe platou si vor primi materialele necesare, respectiv se vor alipi altor grupuri.

 

Multumim sustinatorilor media in aceasta campanie si invitam pe aceasta cale satmarenii sa se alature proiectului Let's do it Romania si anul acesta.

 

Materiale (saci, manusi ,autocolante ) sunt asigurate de organizatori.

 

Transportul in zonele alocate pentru curatenie este asigurat de organizatori acolo unde s-au stabilit traseele si echipele.

Grupurile independente care doresc sa se inscrie la actiune si nu au echipa dar au mijloc de transport pana sambata dimineata se pot inregistra dimineata pe platou si vor primi materialele necesare. Pentru mai multe informații legate de inscriere la Ziua de Curatenie persoanele de contact sunt:

 

Bianca Durkovics:

Telefon: 0732 155 442, 0743 898 889, 0361 428 100

Email: satu-mare@letsdoitromania.ro 
© 2010. Szatmarinfo. Minden jog fenntartva.