Satu Mare și Nyíregyháza vor implementa proiecte transforntaliere comune
comunicat de presa   |  2018. 10. 11., 14.02

Cele două părți au discutat și despre oportunități comune de cooperare turistică și au convenit, de asemenea, să deruleze noi proiecte comune în domeniul cultural, civic și sportiv.

Satu Mare și Nyíregyháza vor implementa proiecte transforntaliere comune

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a avut miercuri,10octombrie, la Satu Mare, o întâlnire cu conducerea orașului înfrățitNyíregyháza.Principalul scop a fost acela de a discuta despre proiectele comune pe carecele două municipalități se pregătesc să le depună în cadrul programelortransfrontaliere.Din delegația orașului maghiar au făcut parte primarul dr. Ferenc Kovács,viceprimarul Attila Ulrich și șeful de cabinet Árpád Kósa.

 

"Am convenit să punem mai mult accentul pe cooperarea transfrontalierăși pe facilitarea unei colaborări mai strânse între întreprinzătorii din celedouă orașe", a declarat primarul municipiului Satu Mare, KereskényiGábor.Cele două părți au discutat și despre oportunități comune de cooperareturistică și au convenit, de asemenea, să deruleze noi proiecte comune îndomeniul cultural, civic și sportiv. 
© 2010. Szatmarinfo. Minden jog fenntartva.