Díjazták a hűséget - 50. és 60. házassági évfordulót ünneplő házaspárokat köszöntöttek
Szatmarinfo   |  2017. 11. 09., 15.01

A házaspárokközül 41 pár az ötvenedik, 5 pedig a hatvanadik házassági évfordulóját ünnepelte ebben az évben.

Díjazták a hűséget - 50. és 60. házassági évfordulót ünneplő házaspárokat köszöntöttek

46, házasági évfordulóját ünneplő házaspárt köszöntött ma Kereskényi Gáborpolgármester, valamint Doina Feher és Adrian Albu alpolgármesterek. A házaspárokközül 41 pár az ötvenedik, 5 pedig a hatvanadik házassági évfordulóját ünnepelte ebben az évben.

 

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal páronként 500 lejjel és egydíszoklevéllel kedveskedett ezeknek a megbecsülést érdemlő pároknak.

 

A Szatmár Megyei Tanács dísztermében megtartott találkozón Kereskényi Gábormegköszönte nekik a családjuk és a város érdekében tett erőfeszítéseiket, és továbbiegészségben és boldogságban eltöltendő éveket kívánt nekik:

 

„Tisztelt szépkorúak! Megtiszteltetés számomra, hogy Önök között lehettem a mainapon, és városunk polgármestereként szeretném megköszönni mindazt, amit acsaládjukért, a közösségünkért és a városunkért tettek.

 

Jóban és roszban egyaránt többmint fél évszázadot töltöttek el egymás mellett, ami nem mindennapi dolog.Remélem, hogy még hosszú ideig lesznek közöttünk, és megosztják velünk atapasztalataikat. Gratulálok Önöknek, és családjuk körében eltöltött boldog ésegészséges éveket kívánok!" - mondta az előljáró.Jelenlétük, vidámságuk és életkedvük bizonyíték arra, hogy a boldog házasságban ésa szeretteink körében eltöltött évek megismételhetetlenek, és életünk legszebbpillanatai. 
© 2010. Szatmarinfo. Minden jog fenntartva.