Közvetlen vonatjárat Szatmárnémeti és Bécs között
Szatmarinfo   |  2019. 10. 03., 12.12

A vonat december 15-től fog közlekedni Szatmárnémeti és Bécs között és 16 köztes állomása lesz.

Az Osztrák Szövetségi Vasutak – ÖBB – új nemzetközi vonatjárat indítását jelentette be nemrégiben, mely a Szatmár megyeiek számára már csak azért is örvendetes hír, mert a vonat december 15-től Szatmárnémeti és Bécs között fog közvetlen kapcsolatot teremteni.

 

Az ÖBB tájékoztatása szerint a járat naponta fog közlekedni: a szatmári vasútállomásról 8 óra 23 perckor gördül ki a szerelvény, a bécsi főpályaudvarra pedig előreláthatóan 17 óra 21 perckor érkezik majd meg, azaz 2 perc híján 9 óra alatt eljuthatunk az osztrák fővárosba. A bécsi indulást 10 óra 42 percre időzítették, és ÖBB honlapja szerint a vonat az esti órákban, 19 óra 43 perckor suhan be a szatmári vasútállomásra. Noha a menetrend már megjelent a vasúttársaság honlapján, a jegyárakat egyelőre még nem tettek közzé.


Az EuroCity 687-es járatnak 16 köztes állomása lesz: Nagykároly – Érmihályfalva – Nyírábrány – Debrecen – Hajdúszoboszló – Püspökladány – Karcag – Kisújszállás – Szolnok – Budapest (Keleti pályaudvar) – Kelenföld – Tatabánya – Győr – Mosonmagyaróvár – Hegyeshalom. 
© 2010. Szatmarinfo. Minden jog fenntartva.